Een project verwijderen
Verwijder een project voor iedereen die het volgt.
Stap voor stap
Stap 1Ontgrendel de acties
De meeste van deze acties zijn beveiligd: schakel eerst Toegankelijkheidsmodus inschakelen in het vak Toegankelijkheid van Instellingen in — de knoppen eronder worden actief.
Stap 2Verwijderen
Klik op Dit project verwijderen en bevestig. Het project wordt verwijderd voor iedereen die het volgt en je keert terug naar je projectenlijst.

Tips en belangrijke opmerkingen
- Iedereen met de link met volledige toegang kan een project verwijderen — deel deze link dus alleen met mensen die je vertrouwt.
- Eerder gemaakte kopieën zijn afzonderlijke projecten en blijven behouden.
- Wil je het project alleen uit je lijst verwijderen? Archiveer het of volg het niet meer.
Bijgewerkt op 3 november 2026