De links van het project opnieuw instellen
Ontzeg iedereen met de projectlinks de toegang en maak nieuwe links aan.
Er is geen lijst met uitgenodigde personen die je één voor één kunt verwijderen: de link zelf geeft toegang. Vervang de links om iedereen de toegang te ontzeggen.
Voordat je begint
- Log in op je account en open het project met de link met volledige toegang.
- De meeste van deze acties zijn beveiligd: schakel eerst Toegankelijkheidsmodus inschakelen in het vak Toegankelijkheid van Instellingen in — de knoppen eronder worden actief.
- Klik op Toegangs-ID’s resetten en bevestig.
- Het project krijgt nieuwe links met volledige toegang en alleen-lezen; de oude links werken niet meer voor anderen.
- Deel de nieuwe link met de mensen die toegang moeten behouden — zie Je project delen.
Bijgewerkt op 3 november 2026