Slett kontoen din
Slett Planning.Wedding-kontoen din fra profilen din.
- Åpne Profilen din fra bildet ditt øverst på siden.
- Under Slett konto slår du på bekreftelsen.
- Skriv inn det nåværende passordet ditt og bekreft.
Registrerte du deg med Google, Facebook eller Apple og har aldri angitt et passord? Passordet ble sendt i velkomst-e-posten. Du kan også angi et passord under Endre passord først.
Prosjekter deles via lenkene sine. Før du sletter kontoen, må du sørge for at de du planlegger sammen med, har lenken med full tilgang til hvert prosjekt du vil at de skal beholde.
Oppdatert 3. november 2026