Fjern gjester
Slett én gjest, eller tøm hele listen og begynn på nytt.
Fjern én gjest
Klikk på søppelbøtten ved siden av gjesten i listen, eller på Fjern denne gjesten nederst i profilen, og bekreft. Gjesten fjernes også fra plassen sin i alle bordplaner.
Fjern alle gjester
Åpne Innstillinger → Fjern alle gjester over gjestelisten, og bekreft. Bruden og brudgommen blir stående; familier, hovedretter og egne felt beholdes.

Tips og viktige merknader
- Fjerning kan ikke angres. Last ned listen først hvis du kanskje trenger den – se Eksporter gjestelisten til PDF eller Excel.
- Vil du erstatte listen med en ny fil? Importen kan gjøre det i ett trinn – se Importer gjestelisten fra Excel, CSV eller et bilde.
- Personale fjernes separat under Innstillinger → Personale.
Oppdatert 3. november 2026