Tilbakestill prosjektlenkene
Steng tilgangen for alle som har prosjektlenkene, og få nye lenker.
Det finnes ingen liste over inviterte personer som kan fjernes én etter én: Det er selve lenken som gir tilgang. Hvis du vil stenge tilgangen for alle, bytter du ut lenkene.
Før du begynner
- Logg inn på kontoen din og åpne prosjektet med lenken med full tilgang.
- De fleste av disse handlingene er beskyttet: Slå først på Aktiver tilgjengelighetsmodus i Tilgang-boksen i Innstillinger – knappene nedenfor blir aktive.
- Klikk på Tilbakestill tilgangs-ID-er og bekreft.
- Prosjektet får nye lenker med full tilgang og visningstilgang; de gamle lenkene slutter å virke for alle andre.
- Del den nye lenken med personene som fortsatt skal ha tilgang – se Del prosjektet ditt.
Oppdatert 3. november 2026