Arkiver eller slutt å følge et prosjekt
Rydd i listen uten å slette noe: arkiver et ferdig prosjekt eller slutt å følge et du ikke trenger lenger.
Ingen av handlingene sletter prosjektet – de endrer bare din egen liste.
- Arkiver dette prosjektet – prosjektet flyttes til Arkiverte prosjekter i listen din. Det er fortsatt åpent for alle; Gjenopprett dette prosjektet fra arkiv flytter det tilbake.
- Slutt å følge dette prosjektet – prosjektet fjernes fra listen din. Det blir værende i systemet for alle andre, og du kan gå tilbake til det med lenken.
Slik gjør du
De fleste av disse handlingene er beskyttet: Slå først på Aktiver tilgjengelighetsmodus i Tilgang-boksen i Innstillinger – knappene nedenfor blir aktive. Klikk deretter på knappen og bekreft. Begge handlingene finnes også i tannhjulmenyen på et prosjektkort i Mine prosjekter.

Hvis du vil fjerne et prosjekt for alle, kan du se Slett et prosjekt.
Oppdatert 3. november 2026