Slett et prosjekt
Slett et prosjekt for alle som følger det.
Trinn for trinn
Trinn 1Lås opp handlingene
De fleste av disse handlingene er beskyttet: Slå først på Aktiver tilgjengelighetsmodus i Tilgang-boksen i Innstillinger – knappene nedenfor blir aktive.
Trinn 2Slett
Klikk på Slett dette prosjektet og bekreft. Prosjektet fjernes for alle som følger det, og du går tilbake til prosjektlisten din.

Tips og viktige merknader
- Alle som har lenken med full tilgang, kan slette et prosjekt – del derfor lenken bare med personer du stoler på.
- Kopier som ble laget tidligere, er separate prosjekter og blir værende.
- Vil du bare fjerne det fra listen din? Arkiver det eller slutt å følge det i stedet.
Oppdatert 3. november 2026