Planlegg sammen i sanntid
Alle som har lenken, jobber i det samme prosjektet samtidig og ser hverandres endringer med én gang.
Et prosjekt deles, det kopieres ikke: Du, partneren din, familien din og planleggeren din jobber alle i det samme prosjektet. Ingenting må lagres eller lastes inn på nytt.
Endringer vises for alle samtidig
Når noen legger til en gjest, gir et bord et nytt navn eller krysser av en oppgave, vises endringen på alles skjerm i løpet av noen sekunder – uten at siden lastes inn på nytt.
Se hvem som er i prosjektet
Bildene av personene som er inne i prosjektet akkurat nå, vises øverst på siden ved siden av den runde knappen med et plusstegn. Hold pekeren over et bilde for å se personens navn og om vedkommende har full tilgang eller bare kan se.

En person som bruker nettstedet uten konto, vises uten navn. Logg inn slik at de andre kan se hvem du er.
Inviter noen
Send dem prosjektets lenke – se Del prosjektet ditt.
Tips og viktige merknader
- Prosjektnavnet i menyen viser parets navn slik du skriver dem inn for brud og brudgom i Gjesteliste.
- Personer med en lenke med visningstilgang ser også alle endringer, men kan ikke endre noe.
Oppdatert 3. november 2026