Usuń swoje konto
Usuń swoje konto Planning.Wedding z poziomu profilu.
- Otwórz Twój profil, klikając swoje zdjęcie u góry strony.
- W sekcji Usuń konto włącz potwierdzenie.
- Wpisz bieżące hasło i potwierdź.
Rejestrujesz się przez Google, Facebooka lub Apple i nigdy nie ustawiasz hasła? Hasło zostało wysłane w wiadomości powitalnej. Możesz też najpierw ustawić je w sekcji Zmień hasło.
Projekty są udostępniane za pomocą linków. Przed usunięciem konta upewnij się, że osoby, z którymi planujesz, mają link z pełnym dostępem do każdego projektu, który chcesz zachować.
Zaktualizowano 3 listopada 2026