Resetowanie linków do projektu
Odłącz wszystkie osoby mające linki do projektu i utwórz nowe.
Nie ma listy zaproszonych osób, które można usuwać pojedynczo: dostęp zapewnia sam link. Aby odłączyć wszystkich, zastąp dotychczasowe linki nowymi.
Zanim zaczniesz
- Zaloguj się na swoje konto i otwórz projekt za pomocą linku z pełnym dostępem.
- Większość tych działań jest chroniona: najpierw włącz opcję Włącz tryb ułatwień dostępu w polu Dostępność sekcji Ustawienia — znajdujące się poniżej przyciski staną się aktywne.
- Kliknij Zresetuj identyfikatory dostępu i potwierdź.
- Projekt otrzyma nowe linki z pełnym dostępem i tylko do wyświetlania; stare linki przestaną działać dla wszystkich pozostałych osób.
- Udostępnij nowy link osobom, które powinny zachować dostęp — zobacz Udostępnianie projektu.
Zaktualizowano 3 listopada 2026