Termin odpowiedzi i osoby uprawnione do odpowiadania
Zamknij formularz potwierdzenia obecności w określonym dniu, pokaż go tylko zaproszonym gościom i zablokuj ich linki.
Wszystkie te ustawienia znajdziesz w sekcji Konfiguracja formularza potwierdzenia obecności na swojej stronie (Ustawienia formularza potwierdzenia obecności).

Zamknij odpowiedzi w określonym dniu
Użyj opcji Ustaw datę zakończenia działania formularza potwierdzenia obecności i wybierz datę. Goście mogą odpowiadać do końca poprzedniego dnia; od wybranej daty formularz znika ze strony i nie przyjmuje już odpowiedzi. Dokładny termin jest wyświetlany pod datą, a pod uwagę brana jest strefa czasowa każdego gościa.
Tylko zaproszeni goście
Włącz Wyświetlaj formularz potwierdzenia obecności tylko odwiedzającym, którzy weszli przez indywidualne linki do zaproszeń.: formularz będzie wtedy wyświetlany tylko odwiedzającym, którzy weszli za pomocą osobistego linku do zaproszenia. Pojawią się dwa dodatkowe przełączniki:
- Ogranicz linki do zaproszeń do jednorazowego użycia — po wysłaniu odpowiedzi tego samego linku nie można użyć ponownie do udzielenia odpowiedzi.
- Nie pozwalaj gościom zmieniać swojego imienia i nazwiska w zaproszeniu — imienia i nazwiska wpisanych na podstawie linku nie można zmienić.
Wyłączenie pierwszego przełącznika wyłącza również te dwa ustawienia.
Ukryj całą stronę
Ustawienia potwierdzenia obecności dotyczą tylko formularza. Aby wymagać hasła przed wyświetleniem strony, użyj opcji Dodaj ochronę hasłem w Podstawowe ustawienia (Premium).
Wskazówki i ważne informacje
- Osobisty link działa dla każdego, kto go posiada — przekazany dalej link pozwala innej osobie odpowiedzieć w imieniu gościa.
- Wiele odpowiedzi wysłanych w ciągu jednego dnia z tego samego połączenia internetowego może zostać zablokowanych na 24 godziny jako spam — pamiętaj o tym podczas testowania formularza.
- Jak wysyłać osobiste linki: Wyślij osobiste linki do zaproszeń.
Zaktualizowano 3 listopada 2026