Archiwizowanie projektu lub zaprzestanie jego obserwowania
Uporządkuj swoją listę bez usuwania czegokolwiek: zarchiwizuj zakończony projekt albo przestań obserwować ten, którego już nie potrzebujesz.
Żadna z tych czynności nie usuwa projektu — zmieniają one tylko Twoją własną listę.
- Zarchiwizuj ten projekt — projekt zostanie przeniesiony do sekcji Zarchiwizowane projekty na Twojej liście. Nadal będzie dostępny dla wszystkich; opcja Przywróć ten projekt z archiwum przywróci go na listę.
- Przestań obserwować ten projekt — projekt zniknie z Twojej listy. Nadal będzie dostępny w systemie dla innych osób, a Ty możesz wrócić do niego za pomocą linku.
Jak to zrobić
Większość tych działań jest chroniona: najpierw włącz opcję Włącz tryb ułatwień dostępu w polu Dostępność sekcji Ustawienia — znajdujące się poniżej przyciski staną się aktywne. Następnie kliknij przycisk i potwierdź. Obie opcje znajdziesz również w menu z ikoną koła zębatego na karcie projektu w sekcji Moje projekty.

Aby usunąć projekt wszystkim osobom, zobacz Usuwanie projektu.
Zaktualizowano 3 listopada 2026