Usuwanie projektu
Usuń projekt wszystkim osobom, które go obserwują.
Krok po kroku
Krok 1Odblokuj działania
Większość tych działań jest chroniona: najpierw włącz opcję Włącz tryb ułatwień dostępu w polu Dostępność sekcji Ustawienia — znajdujące się poniżej przyciski staną się aktywne.
Krok 2Usuń
Kliknij Usuń ten projekt i potwierdź. Projekt zostanie usunięty wszystkim osobom, które go obserwują, a Ty wrócisz do swojej listy projektów.

Wskazówki i ważne informacje
- Każdy, kto ma link z pełnym dostępem, może usunąć projekt — udostępniaj go tylko zaufanym osobom.
- Wcześniej utworzone kopie są osobnymi projektami i pozostaną bez zmian.
- Chcesz tylko usunąć projekt ze swojej listy? Zamiast tego zarchiwizuj go lub przestań go obserwować.
Zaktualizowano 3 listopada 2026