Planujcie razem w czasie rzeczywistym
Każdy, kto ma link, pracuje w tym samym projekcie jednocześnie i od razu widzi zmiany wprowadzane przez innych.
Projekt jest udostępniany, a nie kopiowany: Ty, Twój partner, rodzina i konsultant pracujecie w tym samym projekcie. Nie trzeba niczego zapisywać ani odświeżać.
Zmiany pojawiają się u wszystkich jednocześnie
Gdy ktoś doda gościa, zmieni nazwę stołu lub oznaczy zadanie jako wykonane, zmiana pojawi się na ekranach wszystkich w ciągu kilku sekund — bez ponownego ładowania strony.
Sprawdź, kto jest w projekcie
Zdjęcia osób, które są obecnie w projekcie, pojawiają się u góry strony obok okrągłego przycisku z symbolem plusa. Najedź na zdjęcie, aby zobaczyć imię i nazwisko tej osoby oraz sprawdzić, czy ma pełny dostęp, czy może tylko wyświetlać projekt.

Osoba korzystająca ze strony bez konta jest wyświetlana bez imienia i nazwiska. Zaloguj się, aby inni mogli zobaczyć, kim jesteś.
Zaproś kogoś
Wyślij tej osobie link do projektu — zobacz Udostępnianie projektu.
Wskazówki i ważne informacje
- Tytuł projektu w menu pokazuje imiona i nazwiska pary wpisane dla panny młodej i pana młodego w sekcji Lista gości.
- Osoby korzystające z linku tylko do wyświetlania również widzą każdą zmianę, ale nie mogą niczego zmieniać.
Zaktualizowano 3 listopada 2026