Anuluj subskrypcję
Zatrzymaj subskrypcję firmy — dowiedz się, co stanie się z profilami i jak wrócić.
Krok po kroku
Krok 1Otwórz opcję anulowania
Na stronie firmy, w sekcji Informacje rozliczeniowe, kliknij Anuluj subskrypcję.
Krok 2Potwierdź
Kliknij Anuluj subskrypcję i usuń członkostwo i potwierdź. Otrzymasz e-mail z informacją o anulowaniu subskrypcji.
Co dzieje się później
- Profile firmy natychmiast znikają z wyszukiwarki.
- Subskrypcja zostaje natychmiast zatrzymana, bez zwrotu za pozostałą część miesiąca.
- Profile nie są usuwane: możesz ponownie je aktywować za pomocą Odnów członkostwo albo samodzielnie usunąć za pomocą Usuń tę firmę.
Wskazówki i ważne informacje
- Powrót w późniejszym terminie rozpocznie nową subskrypcję bez nowego okresu próbnego — zobacz Subskrypcja i bezpłatny okres próbny.
- Chcesz przestać płacić tylko za jeden profil? Usuń jego licencję — zobacz Licencje dla kilku profili.
Zaktualizowano 3 listopada 2026